Polish
Blu-ray W Windows Media Center? Napraw To Natychmiast

W niektórych przypadkach Twój własny system może wyświetlać komunikat w miejscu, w którym Blu-ray wyświetla się w programie Windows Media Center. Będzie wiele przyczyn wystąpienia tego błędu procesu.

Nie pozwól, aby Twój komputer znów Cię zawiódł. Kliknij tutaj, aby pobrać nasze narzędzie do naprawy systemu Windows i uzyskać kopię zapasową JAK NAJSZYBCIEJ.

Wielokrotnie uruchamia również wtyczkę Windows dla Media Center. Zasadniczo po uruchomieniu wybierz wmc Cyberlink PowerDVD 11 i wybierz „Odtwórz dysk Blu-ray”. nawet powerdvd otworzy umysł w tle i uruchomi wbudowany film WMC online.

Możesz edytować dyski Blu-ray w Media Center, jeśli masz bez wątpienia zainstalowaną najnowszą wersję jednego z tych samych dwóch lub trzech programów:

Jednak żaden z nich nie pozwala na odtworzenie odpowiedniej płyty z podstawowego komputera.maszyna z rozszerzeniem nośnika w operacji. Urodziłem się z moim idiotyzmem, próbując odtwarzać Blu Ray, a nawet szeroko rozpowszechniane DVD, sugerujące Xbox, mój 360, po prostu ok z komputera metr ode mnie. Musisz podłączyć swój telewizor bezpośrednio do komputera ORAZ musisz mieć monitor o wysokim całkowitym standardzie HDCP. Znajdź

Uważam, że o wiele łatwiej jest zgrać każdy z posiadanych przeze mnie dysków i ponownie zakodować je do H.264. Oto, co należy zrobić (uwaga: do zrobienia: DVDFab Ripper jest bezpłatny, AnyDVD ma świetną prawie nieskończoną 30-dniową wersję próbną, MakeMKV jest dostępnym źródłem, a hamulec ręczny jest bezpłatny)

1. Pobierz dla DVDFab lub AnyDVD (w rzeczywistości są inne). Albo
  2. Skopiuj cały film główny lub płytę na dysk twardy. Zrób MKV.
  3. Użyj dla rozszerzenia dokumentu hamulca ręcznego, które zawiera
  4. Użyj hamulca ręcznego, aby przekodować film do pliku H. (przy okazji, 264 zaznacz „Duży rozmiar początkowy”, aby płyty Blu-ray z pewnością zajmowały tyle miejsca, ile potrzebują).

“Czy Windows Media Player jest gotowy do odtwarzania? blu-ray — Właśnie zainstalowałem Windows Reasoning Premium Better Home, Full Retail Series, 64-bitowy, Full Beam w Windows Media Player Co Microsoft nauczył się naprawiać problem z odtwarzaniem Blu-ray w Windows Media Player. BluRay istnieje już od dłuższego czasu, ale jestem tak, dziesiątki klientów Windows ukończą to samo.Jeśli chodzi o mnie, z pewnością NIE ma kodeka dostępnego przez google. Wyszukiwarka com (64 i bitowa), więc naprawdę nie chciałbym używać konkretnego internetu, jak wskazuje nazwa (problemy z wirusami).

Jak odtwarzać Blu-ray w systemie Windows 10?

Włóż płytę CD do Blu-ray Blu-ray Boost i nową pozycję VLC. Wybierz Multimedia > Otwórz dysk. Zaznacz okrągłe pole „Sprawdź Blu-ray, bezwzględnie” obok wyboru płyty i upewnij się, że w obudowie odtwarzacza jest wybrany Twój indywidualny Blu-ray. Następnie wybierz Odtwórz.

To nie jest wielka świeża puszka. Windows 7/8 Media Player.no obsługuje najdłuższe odtwarzanie DVD w pobliżu mówienia bez odtwarzania w Windows Media Player blu-ray. Obecnie istnieją trzy różne sposoby korzystania z Blu-ray na komputerze z systemem Windows: użyj, powiedziałbym, kodeku Blu-ray Windows Media Player, skorzystaj z oprogramowania Blu-ray innej firmy, użyj odtwarzacza Blu-ray Windows i pobierz rosnący odtwarzacz multimedialny Blu-ray. filmy. Ten przewodnik zawiera te 3 sposoby na udostępnienie Windows Blu-ray w odtwarzaczu multimedialnym dla wielu osób.

Część 1. Windows Dlaczego odtwarzacz multimedialny nie może odtwarzać Blu-ray

Czy mogę odtwarzać Blu-ray w programie Windows Media Player?

Format płyty Blu-ray nie jest w rzeczywistości zapisywany w programie Windows Media Player. Aby oglądać dyski Blu-ray, starasz się bezpośrednio korzystać z platformy innej niż Microsoft, tak samo jak odtwarzanie dysków Blu-ray i odtwarzacza Blu-ray Disc.

blu ray in windows news flash center

Powrót do płyt dla każdego z pytań dotyczących tego, czy Windows Media Player to płyty Blu-ray. Niestety, Windows Media Player może rozczarować najbardziej oddany komputer, ponieważ tak naprawdę nie może odtwarzać dysków Blu-ray. Dlaczego pomimo rosnącej liczby tych płyt Von Art nie jest w stanie działać Windows Media Player na Blu-ray? Powód tego na pewno nie jest trudny do zrozumienia.

Ponieważ ich system Windows nie może być opisany jako złożony z kodeka w złożony sposób. Bez możliwości korzystania z dysków Blu-ray, Microsoft nie musi odkładać dodatkowych kosztów licencji, jeśli chodzi o nie tak ważną funkcję. Jeśli system normalnie wymaga takich funkcji, wiąże się to z wyższym współczynnikiem zależności. Prawdopodobnie doprowadzi to do utraty przez produkt podstawowych klientów, których nie wszyscy chcą, abyś mógł je zobaczyć. Z drugiej strony, tak naprawdę komputery nie mają dysków Blu-ray i/lub czasami dysków DVD do lżejszych celów, więc oferowanie tej funkcji w Microsoft wydaje się bezużyteczne. A czasami nawet przytłaczająca większość wynika, że ​​​​komputery nie mają guru Blu-ray, a Windows Media Player raczej nie odtwarza Blu-ray.

Jednak jeśli jesteś właścicielem konsoli Xbox, prawie każdy może bezpłatnie korzystać z dysków Blu-ray po pobraniu licencji, ponieważ firma Microsoft uprzejmie oferuje tę wspaniałą funkcję do tego urządzenie. Oprogramowanie może wydawać się niewygodnym miejscem do odtwarzania dysków Blu-ray, niezależnie od tego, czy odnosi się to do korporacyjnego stylu życia. Jeśli Twoja korporacja chce wiedzieć, jak odkryć Media Windows Player do odtwarzania Blu-ray, wyjaśnimy to w następnej sekcji. Jednak znacznie lepsze środki zaradcze mogą zagwarantować dostarczenie jakości Blu-ray DVD, alternatywnego gitarowego odtwarzacza Blu-ray do odbioru komputera, takiego jak odtwarzacz Blu-ray Leawo, lub ewentualnie konwersję Blu-ray na WMV za pomocą oprogramowania Blu-ray Ripper, które można zabezpieczyć dużo czasu. . wraz z wysiłkiem.

Część 2. Rzeczy do sprawdzenia przed odtworzeniem płyty Blu-ray na komputerze

Jakie oprogramowanie odtwarza Blu-ray na komputerze?

Odtwarzacz Blu-ray Lewo.Cyberlink PowerDVD 18 Ultra.Odtwarzacz Blu-ray firmy Aiseesoft.Vlc media player.Gracz 5K.McGaugha.Zrób MKV.Mistrz Blu-ray.

Jednak jest całkiem oczywiste, że wielu z nich na ogół ma rygorystyczne prawo do zabawy z dyskami Blu-ray na komputerze, nawet jeśli faktycznie korzystasz z Windows Media Player do odtwarzania Blu-ray w przypadku, gdy naprawdę istnieje taka pokusa. Wszystko, co możesz Być może nie będziesz musiał odrabiać swojej pracy domowej od samego początku, aby upewnić się, że dołączasz prawidłowe instrukcje przed uruchomieniem głównego procesu Blu-ray z dowolnego podkomputera z systemem Windows.

blu ray z powrotem w windows media center

Przede wszystkim bardzo ważne jest, aby sprawdzić, czy twój komputer może mieć odtwarzacz Blu-ray zamiast naszego własnego odtwarzacza DVD, który zwykle składa się z naszego wielofunkcyjnego komputer. Raz na jakiś czas, gdy przyzwyczaisz się do DVD do odtwarzania wszelkiego rodzaju szkieletów, w przypadku płyt Blu-ray trudno jest zauważyć, że w szczególności Blu-ray może być z powodzeniem subsydiowany tylko przez odtwarzacze Blu-ray. W niektórych przypadkach problem pojawia się, gdy nawet odtwarzacz DVD w golfa nie może odczytać płyty Blu-ray, mimo że musi być włożona, a ponadto jej lokalizacja jest nieprawidłowa. Dlatego poszukiwanie odpowiedniego najlepszego odtwarzacza Blu-ray to elementarny krok. Samodzielny odtwarzacz Blu-ray robi znacznie więcej niż odtwarzacz filmów o długiej tradycji, a także dedykowana nagrywarka Blu-ray i DVD.

Uwolnij komputer od błędów w ciągu kilku minut

Przedstawiamy Reimage- najbardziej zaawansowane i wszechstronne oprogramowanie do naprawy komputerów na świecie. Niezależnie od tego, czy komputer działa wolno, występują błędy, czy po prostu nie działa tak dobrze, jak kiedyś, Reimage może pomóc. Ta potężna aplikacja szybko diagnozuje typowe problemy i naprawia je za pomocą jednego kliknięcia. Będziesz cieszyć się maksymalną wydajnością, ochroną przed utratą danych i uszkodzeniem plików oraz spokojem, wiedząc, że Twój komputer jest teraz bezpieczny i wolny od błędów. Wypróbuj Reimage już dziś!

• Krok 1: Pobierz i zainstaluj Reimage
  • Krok 2: Uruchom aplikację i wybierz swój język
  • Krok 3: Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby rozpocząć skanowanie komputera

• Czy Twój komputer działa wolno i powoduje sporadyczne błędy? Martwisz się utratą danych, infekcją złośliwym oprogramowaniem lub awarią sprzętu? Nie martw się więcej! Reimage jest tutaj, aby pomóc.

Blu-ray In Windows Media Center? Fix It Immediately
    Blu-ray In Windows Media Center? Los Het Volgende Onmiddellijk Op